Den Helder

Gezellige Buurtmarkt in de Vogelwijk

Adverentie

De zesde editie alweer van de jaarlijkse buurtrommelmarkt in de Vogelwijk werd zaterdag gehouden. De eerste vijf jaren werd de rommelmarkt georganiseerd door Jack Weel, die dit jaar het stokje heeft overgedragen aan Sylvia en Ron de Boer.

Ook deze keer, net als alle voorgaande jaren, was het mooi zonnig weer. De rommelmarkt begon om 10.00 uur en in de loop van de ochtend werd de belangstelling steeds groter. De Ooievaarstraat was toch wel de straat waar de meeste uitstallingen waren opgesteld. Ook in de zijstraten, zoals de Reigerstraat, Havikstraat, Spechtstraat, Sternstraat, Koekoekstraat en de Lijsterstraat stonden diverse opstellingen.

Natuurlijk waren er weer veel prachtige en leuke ‘rommeltjes’; kleding, elektrische apparatuur, langspeelplaten, speelgoed, fietsjes, schilderijen en andere verzamelobjecten waren volop te vinden. De buurtrommelmarkt duurde tot 17.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button