Zakelijk

Dansen bij dansschool Corma is weer mogelijk

Den Helder – Net zoals ook voor zoveel andere bedrijven, was het voor de dansschool alsof ze in maart in een grote nachtmerrie terecht waren gekomen. Van de één op de andere dag moesten de deuren op slot, maar vanaf 1 juli mochten de deuren weer open.

Ballroom en Latin dansen op anderhalve meter afstand kan wel wat problemen opleveren. Cor en Bianca hadden andere lesmethodes in gedachten, want na 45 jaar ervaring weten zij dat de mensen door solo te dansen ook de nodige technieken kunnen leren. Er zijn verschillende maatregelen getroffen in het pand aan de Middenweg. Van anderhalve meter stickers tot een gezondheidscheck bij binnenkomst.

Informatie over dansen bij dansschool Corma is te krijgen tijdens de open dansavond op 12 september. Ook is te dansschool te bereiken via 0223 630303 of 0651987804. Mailen kan naar info@dansschool-corma.nl en online inschrijven kan via dansschool-corma.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button