Den Helder

Karin Bijl uit Den Helder maakt debuut met “Verstild water”

Den Helder – Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar vier katten, konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek zouden kunnen worden. Verstild water is haar debuut en ze heeft de smaak te pakken. Er liggen namelijk meerdere manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden.

Het boek gaat over Sanne, zij woont samen met kater Meneer Jansen in Zaandam. Ze pakt haar leven stukje bij beetje weer op na de verdwijning van Max. Ondersteunt door oude en nieuwe vrienden ontrafelt ze in kleine stapjes wat er is gebeurd. Onverwachte gebeurtenissen brengen haar van ‘koekvreters-stad’ Zaandam naar het zilte Den Helder, waar ze stuit op de onthutsende waarheid en komt tot een verbijsterende conclusie.

Het boek is te koop voor € 19,95 bij alle online verkooppunten, bij Bruna in Den Helder en in de webshop van Uitgeverij Leessst.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button