Den Helder

Karin Bijl uit Den Helder maakt debuut met “Verstild water”

Den Helder – Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar vier katten, konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek zouden kunnen worden. Verstild water is haar debuut en ze heeft de smaak te pakken. Er liggen namelijk meerdere manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden.

Het boek gaat over Sanne, zij woont samen met kater Meneer Jansen in Zaandam. Ze pakt haar leven stukje bij beetje weer op na de verdwijning van Max. Ondersteunt door oude en nieuwe vrienden ontrafelt ze in kleine stapjes wat er is gebeurd. Onverwachte gebeurtenissen brengen haar van ‘koekvreters-stad’ Zaandam naar het zilte Den Helder, waar ze stuit op de onthutsende waarheid en komt tot een verbijsterende conclusie.

Het boek is te koop voor € 19,95 bij alle online verkooppunten, bij Bruna in Den Helder en in de webshop van Uitgeverij Leessst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button