Hollands KroonRTV Noordkop

Laatste ‘Bert op Donderdag’ op Noordkop Radio

Hippolytushoef – Bert Boontjes is donderdag voor het laatst te horen met zijn Donderdagavondshow op Noordkop Radio. In de laatste uitzending wordt vooral teruggekeken op de afgelopen 17 jaar dat Bert actief was bij de lokale omroep. Hij doet dat samen met Dennis Den Hollander, aan de hand van allerlei audiofragmenten en natuurlijk sterke verhalen.

Ook wordt de laatste show omkleed met live muziek door de samengestelde Top 200 band bestaande uit The Rootz, Broken Chain en de Noeverse Bietband. Ook Edith Numeijer komt langs en zij zal ook wat van zich laten horen.

Wie Bert succes wil wensen kan dat doe via het e-mailadres post@bertopderadio.nl of via 0227-591629. De Laatste “Bert op Donderdag” op Noordkop Radio begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button