Hollands KroonJeugd

Meld jongeren aan voor een jeugdlintje

Hollands Kroon – Het college van de gemeente Hollands Kroon wil jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd óf zich speciaal en belangeloos voor een langere tijd hebben ingezet op een bijzondere manier waarderen. Door het geven van jeugdlintjes kan getoond worden trots te zijn op de jeugd en hun bijzondere prestaties. En hen te waarderen in hun belangeloze inzet en stimuleren vrijwilligerswerk.

Inwoners van de gemeente kunnen jongeren van 6 tot en met 18 jaar voordragen. Een jeugdlintje aanvragen kan tot 1 december via https://www.hollandskroon.nl/inwoners/overigen/jeugdlintje-aanvragen.

De jeugdlintjes worden uitgereikt door de burgemeester tijdens de lintjesregen op 26 april volgend jaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button