Den HelderSport

Team Sportservice vervolgt balkongym voor hele buurt

Advertentie:

Den Helder – De balkongymlessen van Team Sportservice blijven een succes bij de flatbewoners. Daarom gaan bewegingsconsulenten Tessa Scholte en Saskia Verijzer nog een tijd door met de beweeglessen. Ze geven elke maandag op drie locaties in Den Helder en Julianadorp les.

De balkongymlessen zijn gestart in het begin van de coronatijd. Doel was en is om, meestal ouderen, te laten bewegen, wat uiteraard gezond is voor lijf en leden. Tegelijkertijd proberen Tessa en Saskia de mensen een moment van plezier te geven.

De bewegingsconsulenten van Team Sportservice verzorgen weer reguliere gymlessen op hun scholen. Hierdoor was het even de vraag of er nog ruimte zou zijn voor de balkonsessies. “We kregen zo veel leuke reacties, dat we besloten hebben om het te blijven doen. Uiteindelijk is onze drijfveer om echt iederéén te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Dus we hebben er ruimte voor gemaakt,” vertelt Tessa Scholte.

Verschillende locaties
Elke maandag zijn de twee te vinden op drie locaties waar ze steeds een kwartier balkongym geven. De eerste noten klinken om 11.35 uur voor het gebouw Tjempaka in de Van Galenstraat. Daarna gaan ze om 13.00 uur naar het flatgebouw aan de Heiligharn. Vervolgens snel door naar Julianadorp voor het laatste beweegmoment bij Genua aan de Drooghe Bol om 13.45 uur. Daar wordt het geluidsapparatuur geplaatst in de binnentuin van het complex.

De Team Sportservice-medewerkers doen buiten op het gras de oefeningen voor welke de deelnemers op het balkon of ook op het grasveld na kunnen doen. “We doen ook oefeningen met flesjes water. Daar maken we de les iets zwaarder mee. Net als in Nederland in beweging op tv”, laat Tessa weten.

Meer weten? Mail naar tscholte@teamsportservice.nl, of bel naar kantoor 0223-684726. Informatie over Team Sportservice Den Helder is te lezen op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button