Hollands KroonJeugd

Musical Talent speelt Anastasia en houdt audities

Adverentie

Wieringerwerf – Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de Kop van Noord-Holland, die musicalproducties op hoog niveau op de planken brengt voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar. Aankomend seizoen spelen zij de hitmusical Anastasia, een musical van FanWork musicals. Jongeren kunnen kans maken op een plek in deze mooie productie.

Op zaterdag 4 september houdt Musical Talent audities in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Jongeren die beschikken over musicaltalent en bereid zijn hard te werken om jaarlijks in musicalproducties op hoog niveau te kunnen schitteren, kunnen zich melden voor de audities. Dat kan via musicaltalentnederland.nl. Iedereen is van harte welkom een kans te wagen, ook wie nog niet zo veel ervaring heeft.

Musical Talent is onderdeel van de talentontwikkeling afdeling van Meerpeen Theater, die zang- en musicaltalent onder goede begeleiding helpt hun talent te ontwikkelen, op hoog niveau te kunnen optreden en misschien zelfs wel door te groeien naar professionele producties of een professionele opleiding. “Meerdere van onze talenten stonden al eens in een nationale
musicalproductie, van onder meer Stage Entertainment & Opus One Musicals.”

Ook voor Vocal Talent en het volwassenen Talent Choir, de andere talentengroepen van Meerpeen Theater talentontwikkeling die op hoog niveau meerstemmig zingen, kan op 4 september auditie worden gedaan. Meer informatie over alle talentengroepen of aanmelden voor de audities kan via de website talentontwikkeling.meerpeentheater.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button