Hollands KroonJeugd

Energie en geld besparen met Junior Energiecoach

Adverentie

Hollands Kroon – Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in huis? Doe met het hele gezin mee aan Junior Energiecoach. Een spel met leerzame uitdagingen, puzzels, experimenten en winacties. Zo ontdekken de deelnemers waarmee energie kan worden bespaard.

Vijf weken lang, vijftien tot dertig minuten per week, gaat tv-held Varkentje Rund in de rol van Junior Energiecoach met het deelnemende gezin op ontdekkingsreis. Elke week een nieuw filmpje, met een nieuwe uitdaging. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden zo echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund.

Gratis meedoen
Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van ongeveer zeven tot twaalf jaar. In Hollands Kroon kunnen vijftig gezinnen meedoen. Deelname is gratis. Het spel start op 7 oktober. Aanmelden of informatie zie

Kijk op de website. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 2 oktober.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button