Uitgaan

Festival ter ere Onafhankelijkheidsdag Oekraïne

Advertentie:

Barsingerhorn – De uit Oekraïne afkomstige dames Sasha, Oksana en Hanna organiseren samen met vrijwilligers en sponsors een festival ter ere van de Onafhankelijkheidsdag van Oekraïne. Zondag 28 augustus wordt dit festival gehouden in de Moniekhal van Paardensportvereniging Bucephalus aan de Herenweg 250a.

Burgemeester Rian van Dam van de gemeente Hollands Kroon verricht om 14.30 uur de opening. Het wordt een feest van en voor Oekraïners in de Noordkop, maar ook Nederlanders die zich hierbij betrokken voelen zijn van harte welkom. Het festival duurt tot 20:30 uur.

Een feest met Oekraïense muziek, zowel live met Oekraïense muzikanten als door een Oekraïense DJ, traditioneel Oekraïens eten. Hiervoor zijn de vrouwen al een hele week aan het koken onder leiding van een Oekraïense chef, workshops voor de kinderen en meer. Het festival is van 14:00 – 20:30 uur. Er rijden gratis bussen om Oekraïners zonder eigen vervoer.

Voor verdere informatie zie de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button