Hollands Kroon

Nieuwe eigenaar tankstation en start van vernieuwd busstation

Adverentie

Den Oever – Langs de N99 is gestart met enkele veranderingen, zoals de vernieuwing van het busstation bij Den Oever. Ook heeft het tankstation bij Oosterland een nieuwe eigenaar gekregen.

De firma Dekker is op het busstation gestart met het uitbreken van de verharding en het plein krijgt een vriendelijkere uitstraling met meer groen en een openbaar toilet. Het geheel moet voor het eind van het jaar klaar zijn en het openbare toilet komt begin volgend jaar.

Het tankstation bij het restaurant ‘De Zingende Wielen’ is van eigenaar verwisseld en heet nu TinQ. Dit bedrijf heeft voornamelijk onbemande stations en dit betekent dat het winkeltje voortaan is gesloten. Opmerkelijk is wel dat op de N99 tussen Den Oever en Hippolytushoef nu drie tankstations op een afstand van zeven kilometer staan.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button