Hollands KroonVideo

Voortbestaan zorgboerderij onzeker wegens computerhack (video)

Adverentie

Anna Paulowna – Een computerhack heeft voor Simone Leguit van zorgboerderij ‘De Zonne Hoeve’ aan de Zwinweg in Anna Paulowna grote financiële gevolgen. Nietsvermoedend heeft zij iets gedaan of aangetikt en enkele tellen later was er een flink bedrag van haar rekening afgeschreven.

Nu zit zij in de problemen, want de zorgboerderij met alle dieren moet wel gewoon kunnen doorgaan. Zij heeft een zorgboerderij die dagbesteding in een rustige omgeving verzorgt. Iedereen kan bij haar terecht, zoals kinderen en volwassenen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, autisme of aanverwante vormen van Autisme, ADHD, ADD, niet-aangeboren hersenletsel en een burn-out.

Actie
Een goede vriendin is nu een actie gestart om te zorgen dat de zorgboerderij, met zijn belangrijke functie, kan blijven voortbestaan. “Zij doet zoveel goeds voor deze mensen, dus dat mag niet verloren gaan. Buiten haar schuld om is er door computercriminelen geld van haar rekening geplukt en nu zit zij financieel heel zwaar. Daarom heb ik een doneeractie opgestart en ik hoop dat veel mensen willen helpen om deze boerderij te behouden”, aldus vriendin Anita.

Klik hier voor de doneeractie
Meer informatie over de zorgboerderij is te vinden op www.dezonnehoeve.net

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button