Den Helder

Avond Wijkplatform over openbaar vervoer Julianadorp

Advertentie:

Wijkplatform Julianadorp organiseert woensdag 2 oktober een bijeenkomst met als onderwerp het openbaar vervoer in Julianadorp.

Na het wegvallen van een aantal buslijnen, minder frequent rijden en het toevoegen van alleen de scholierenbuslijn is het openbaar vervoer van en naar Julianadorp naar de mening van menigeen erop achteruitgegaan. Welk effect heeft het korten van het aantal buslijnen, hoe wenselijk is dit? Gebruikers van het openbaar vervoer worden nu benadeeld. De reis wordt langer, duurder of de plek is met het openbaar vervoer niet meer bereikbaar.

Tijdens deze gespreksavond zijn medewerkers van de provincie, Connexxion en gemeente ook uitgenodigd. Ook de dorpsraad Callantsoog / Groote Keeten, die dit onderwerp ook op de agenda heeft staan, schuift aan. Het wijkplatform wil samen met de bezoekers verkennen waar het knelt en waar de kansen liggen om te werken aan beter openbaar vervoer van en naar Julianadorp.

Wie hier bij aanwezig wil zijn en/of meepraten is van harte welkom in MFC ‘t Dorpshuis, Middelzand 3504. De zaal is open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. Aanwezigheid graag kenbaar maken via wijkplatform.julianadorp@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button