Defensie

Harddrugs gevonden aan boord bij Johan de Witt

Advertentie:

Op Curacao zijn harddrugs gevonden bij een militair op het marineschip Johan de Witt. Welke drugs en hoeveel is onduidelijk, maar de partij zou te groot zijn voor eigen gebruik.

De harddrugs zaten in een rugzak van de militair. Hij is aangehouden. Twee andere hutten op de Johan de Witt zijn doorzocht, maar daar werd niets gevonden. Militairen op Curacao worden met enige regelmaat op drugsbezit betrapt. Defensie voert op dat gebied een zero-tolerancebeleid.

De Johan de Witt is net terug uit de Bahama’s. Het amfibisch transportschip heeft daar hulp geboden aan mensen die getroffen zijn door de orkaan Dorian.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button