Overige

Cursus creatief schrijven met journaliste Charlotte Post

Advertentie:

Den Helder – Een leuke, inspirerende schrijfcursus in Den Helder. Waar kan dit beter dan in de mooie bibliotheek, omringd door de schrijvers van toen en nu? Op donderdag 15 september start de cursus Creatief Schrijven met journaliste Charlotte Post in de School 7. Tijdens deze laagdrempelige cursus leert zij de deelnemers de fijne kneepjes van de schrijfkunst.

Post is afgestudeerd in de cognitieve psychologie en werkt als journalist en tekstschrijver. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften, websites en kranten, waaronder het Noord-Hollands Dagblad. Ze is onder andere bekend van de veelgelezen ‘Jutter rubriek’ in de Helderse Courant. Schrijven is een van haar grootste passies en ze deelt haar enthousiasme voor dit bijzondere vak graag met anderen.

In de cursus krijgen de deelnemers verschillende schrijfoefeningen en technieken aangereikt waarmee zij hun eigen pen kunnen scherpen. De cursus bestaat uit vier ochtenden van 10:00 uur tot 11:30 uur. Deelname kost €50. Aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl of in de bibliotheek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button