Cultuur/NatuurHollands Kroon

ZOMER speelt in het Cultuurkerkje

Oudesluis – Zomer is een seizoen, een gevoel, een zonnige dag, of ‘de leven’. Drie vrienden uit Schagen blijven het liefst het hele jaar in dat gevoel hangen. Edo Wijnker, Perry Rood en Koen Zuurbier spelen akoestische liedjes in kleinkunst over de zee, schooljuffen en jongensdromen. De teksten zijn treffend en uit het hart gegrepen.

Met gitaar, mondharmonica, ukelele en instrumenten “uit de speelgoedkist” nemen ze luisteraars mee in hun zomerse wereld. Op Spotify en andere online streamingdiensten zijn de uitgebrachte singles van Zomer te beluisteren. “Ongekend zo onbekend!” was de reactie van het publiek toen de band eerder optrad. Het publiek werd geraakt door de zelf gecomponeerde nummers. Goed nieuws, want 2 oktober spelen ze in het Cultuurkerkje en kunnen zoveel mogelijk mensen weer genieten van de muziek.

In het voorprogramma speelt Jimmy Bakker z’n eigen folky nummers. Zomer is vereerd dat deze muzikant de avond opent.

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zaterdag 2 oktober 2021
Hoe laat: Aanvang 20:00 uur. Entree: €10,00 pp (incl. reservering, koffie en thee)
Kaarten: Enkel te reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

Coronaprotocol

Zomer is blij dat er weer meer publiek toegelaten mag worden bij de concerten. Volgens de richtlijnen van de overheid is het daarvoor op dit moment wel noodzakelijk dat bezoekers een corona toegangsbewijs laten zien. Hiervoor zijn de volgende opties:
1. Een bewijs van vaccinatie
2. Een negatieve test van maximaal 24 uur oud
3. Een bewijs van herstel

Via de CoronaCheck app is het coronatoegangsbewijs aan te maken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code wordt vervolgens getoond bij de ingang op telefoon of op papier (met behulp van https://coronacheck.nl/nl/print). Daarnaast is het nodig een identiteitsbewijs mee te nemen.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button