Cultuur/NatuurHollands KroonVideo

Veel nuttige tips bij ‘Dag van de toekomst’ (video)

Advertentie:

Wieringerwerf – Als je aan de toekomst denk je vaak aan robots en zelfrijdende auto’s. In Wieringerwerf bij de ‘Dag van de toekomst’ gaat het over iets andere dingen. Daar wordt de vraag gesteld: Ben je voorbereid op de verduurzaming die de toekomst vraagt?

Er was allerlei informatie over verduurzaming te krijgen en vrijwel iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. “Wij hebben wel veel nuttige tips gehad en dit soort dagen zijn wel heel erg nuttig in deze tijd”, aldus een tevreden bezoeker.

Ook initiatiefnemer gemeente Hollands Kroon was uitermate tevreden over de opkomst: “Je kunt zien dat er veel vragen zijn over verduurzaming en op deze dag hadden wij op vrijwel alle vragen een antwoord”, aldus energiedeskundige Ferdinand Pronk van de gemeente. “Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar. Wij staan ook vaak op markten en braderieën en daar kun je informatie krijgen. Daarnaast staat er veel op de gemeentelijke website.”

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button