Hollands KroonUitgaan

Cursisten Vatropse School exposeren hun werk in Westerland

Adverentie

Westerland – Traditiegetrouw start in september het nieuwe seizoen van de Vatropse School. Deze opening wordt altijd ingeluid met een overzichtsexpositie van de nieuwste werken van het afgelopen cursusjaar. 30 september en 1 oktober is hun kunst te bewonderen in Westerland.

De cursisten zijn weer gereed om hun nieuwste artistieke werken te tonen aan het publiek. Kunstliefhebbers zijn welkom om op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober, tussen 10:30 en 17:00 uur om de werken te komen bewonderen. Tijdens het tweedaagse evenement worden prachtige schilderijen en tekeningen, zowel op papier als op doek, gepresenteerd. Het betreft vele nieuwe werken die het afgelopen jaar met passie en toewijding zijn gecreëerd door de getalenteerde cursisten van De Vatropse School in Westerland.

Onder begeleiding van beeldend kunstenaar Marianne van Beek hebben de cursisten van drie groepen het afgelopen seizoen wekelijks aan hun artistieke talenten gewerkt. Dat konden ze in alle rust doen in het inspirerende en landelijke atelier aan de Noorderbuurt.

Gevarieerde expositie
Het belooft een gevarieerde en kleurrijke expositie te worden, waar ook de makers van de werken bij aanwezig zijn voor vragen en een rondleiding. Zondag 1 oktober is er rond 11:00 uur in de schuur ook een spetterend optreden van het Harmonieorkest Apollo uit Den Oever.

De overzichtsexpositie is te bewonderen op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober in Noorderbuurt 17 in Westerland. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button