Hollands KroonSport

Handbalsters ZAP onderuit in Limburg

Adverentie

Breezand – De handbalsters van ZAP hebben zondag in Limburg met 25-16 verloren van MEOS. Trainer/coach Stefan Baars erkende na afloop direct dat het verlies niet onverdiend was.

Het was zondag een zeer lange dag voor de fans en spelers van ZAP. Al vroeg werd er vertrokken vanuit Breezand naar het kleine plaatsje Nederweert in Limburg. Iedereen wist vooraf dat het tegen MEOS niet makkelijk zou worden. Baars: “In de dekking hebben we goed gepresteerd en hadden we redelijk controle. 25 goals tegen dat is prima. Aanvallend waren we dramatisch. Dat begon al vanaf het begin. We hadden moeite met kansen creëren. Als die er waren, dan scoorden we er meer niet dan wel.” Met rust stond het 11-7.

ZAP begon met een overtal (twee minuten straf voor de tegenstander). “We hebben daarvan niet geprofiteerd”, aldus Baars. “Drie keer achter elkaar kwam de bal in de handen van de tegenstander. Dat was een teken aan de wand voor ons spel vandaag. We hebben nog van alles geprobeerd in de aanval, ook met een zeven mans aanval. We wisselden er een veldspeler in voor onze keeper, maar dat bracht ook geen verandering. MEOS kon langzaam uitbouwen en wij konden niet mee.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button