Noord-Holland

Gratis bordspel bij kringloopwinkels

Advertentie:

Bij Kringloopwinkels ligt vanaf deze week een verrassing klaar voor iedereen, die een oud elektrisch apparaat of hanglamp die je thuis niet meer gebruikt, wegbrengt en een tweede leven wil geven.

Bij alle Kringloopwinkels die partner zijn van Wecycle krijgen klanten namelijk in ruil voor hun lampenarmaturen of apparaten een leuk en leerzaam bordspel cadeau: de Kringloop Game ‘Wie krijgt zijn lampen en apparaten als eerste gerecycled?’. Weet dat er een beperkt aantal bordspellen beschikbaar is, dus op=op.

Het bordspel is onderdeel van een landelijke campagne om de inzameling van lampen en armaturen te stimuleren. Denk bij een lampenarmatuur bijvoorbeeld aan een zaklamp, bureaulamp, fietslamp, staande lamp, hanglamp, muurlamp of tuinlamp. De campagne is mogelijk gemaakt door Stichting LightRec voor wie Wecycle de inzameling van energiezuinige lampen organiseert.

Wecycle werkt samen met de meeste kringloopbedrijven die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Door samen te werken met Wecycle, bieden kringloopbedrijven hun klanten de zekerheid dat ook in de afdankfase op een verantwoorde manier wordt omgegaan met elektrische apparaten en lampenarmaturen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button