Hollands KroonVideo

Het spookt in Hippolytushoef (video)

Advertentie:

Het was vrijdagavond weer oppassen in het centrum van Hippolytushoef. Je kon de meest vreemde figuren tegenkomen en ze probeerde je op allerlei manieren te laten schrikken. In de middag viel het nog mee omdat er ook kinderen bij waren. maar toen eenmaal de duisternis was ingevallen gingen ze helemaal los.

De middenstand had voor de 32e keer een verschrikkelijk griezelig, maar reuze gezellige Halloween met markt georganiseerd. Oorspronkelijk komt Halloween uit Engeland, maar Hippolytushoef was de eerste die dit evenement naar Nederland haalde. En hier hebben zij tot heden zeker geen spijt van gehad.

Elk jaar komen heel veel bezoekers naar het dorp en die zijn altijd zeer enthousiast over de gehele entourage. Vele vrijwilligers laten zich al uren van tevoren schminken en de uitdossingen zijn fraai en zeer ‘scary’. Voor kinderen is het overdag het leukste, omdat er voor hun veel te doen is. In de avond is het meer voor de jeugd en de volwassenen. Dit jaar gemist? Volgend jaar in oktober gaan ze voor de 33e keer!

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button