Uitgaan

Indische middag in de Draaikolk

Advertentie:

De Stichting Pelita/Masoek Sadja organiseert dinsdag 29 oktober een Masoek Sadja van 14.00 tot 17.00 uur in de Draaikolk aan de Dollardlaan 202 in Den Helder. Masoek Sadja is de Indische middag voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië en wordt elke laatste dinsdag van de maand gehouden.

Masoek Sadja betekent: “Wees Welkom, Kom binnen”, en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker is welkom.

Zijn er ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn dan wordt daar informatie over gegeven. Deze maand zijn er mensen van Den Koogh aanwezig, om uitleg te geven over zaken als activiteiten en dagbesteding.  Ook aanwezig is de regio coördinator van Pelita  om te praten als daar behoefte aan is. De muzikale omlijsting in handen van BODIRI, dus de voetjes kunnen van de vloer. Naast muziek en dans zijn er natuurlijk heerlijke Indonesische snacks van onze vaste cateraar Toko INTANI.

Een ieder is van harte welkom om deze gezellige middag mee te maken. De zaal gaat om 13.30 uur open en de entree is € 3,00. Entreebewijs is tevens lot voor deelname aan de kleine loterij. Voor vragen: Stichting Pelita/Masoek Sadja: John van der Vlis, tel: 06 47056859.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button