Hollands KroonJeugd

Jeugdgezondheidszorg GGD HN locatie Nieuwe Niedorp gaat verhuizen

Advertentie:

De afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD Hollands Noorden gaat woensdag 6 november 2019 verhuizen van de Trambaan 115 naar de nieuwe locatie, De Meet 5 (Kindcentrum de Keet) in Nieuwe Niedorp. Vanaf maandag 11 november 2019 zijn ouders/opvoeders van harte welkom op de nieuwe locatie.

Voor de GGD en de Jeugdgezondheidszorg (het consultatiebureau en de jeugdgezondheidszorg 4-18) in het algemeen is de nieuwe locatie qua ligging en voorzieningen zeer geschikt. De nieuwe locatie voldoet in tegenstelling tot de oude locatie aan alle nieuwe wettelijke eisen voor huisvesting.

Iedere ouder/opvoeder kan gebruik maken van het aanbod van de Jeugdgezondheidszorg. De Jeugdgezondheidszorg is dé vraagbaak voor (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren. Voor meer informatie over de diensten van de GGD kan men terecht op: www.ggdhn.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button