Overige

Verfraai je tuin met LED tuinverlichting

Advertentie:

Als verlengstuk van je huis, is de tuin een plek waar je heerlijk tot rust zult komen. In de zomermaanden zit je tot in de kleine uurtjes te genieten, van de rust en de zwoele temperatuur. Om een optimale sfeer te creëren, loont het zich om LED tuinverlichting aan te brengen. Hierdoor krijgt de tuin een heel andere uitstraling en kan je ook in de avonduren, optimaal genieten van je tuin. Door LED tuinverlichting aan te brengen, kan je ook een bepaald deel van jouw tuin extra onder de aandacht brengen.

Het plaatsen van verlichting in je tuin is niet enkel vanuit praktisch oogpunt aan te raden. Het vergroot echt het plezier dat aan de tuin beleefd wordt. Door een LED tuinlamp met grondpen in je tuin te plaatsen, kan jij heel precies een specifiek deel van jouw tuin benadrukken.

Veranda voorzien van verlichting
Heb jij een veranda, dan is het heel mooi om daar LED verlichting in aan te brengen. Heerlijk overdekt buiten zitten tijdens een regenbui, zorgt voor een heel bijzondere ervaring. Door de verlichting te combineren met een buitenkachel, maak jij het voor jezelf mogelijk om langdurig van de tuin te genieten. In de herfst- en wintermaanden wordt het mogelijk, om ook dan ’s avonds heerlijk buiten te verblijven. De verlichting stelt jou in staat, lang buiten te kunnen zitten, maar de verlichting zorgt daarnaast ook voor een prachtig schouwspel.

In de donkere dagen van het jaar geven de spotjes in de veranda een magisch effect. Knus en warm binnen zitten en toch genieten van het verlengde effect van jouw woonkamer. Dit kan een veranda met LED verlichting bewerkstelligen. De kille wintermaanden kunnen zo een stuk aangenamer aanvoelen. De gordijnen blijven veel lager open omdat de tuin prachtig verlicht is. De dagen voelen dan minder kort aan.

Bestrating benadrukken
Is jouw tuin opgedeeld uit een deel tuin en een deel bestrating, dan kan je het groene gedeelte extra benadrukken door hier LED tuinverlichting in te plaatsen. Aan de randen van de bestrating kan je LED verlichting aanbrengen om zo het pad goed te verlichten.

Een vlonder waar LED tuinverlichting in geplaatst is, geeft een heel mooi effect. Zodra het begint te schemeren, kan je al genietend van je schommelbank, een kopje koffie nuttigen en een goed gesprek hebben. De noodzaak om binnen te zitten, laat zo nog wel even op zich wachten.

Kleuren verlichting
Als de feestdagen zich aandienen, is het binnen vaak uitbundig versierd met een kerstboom en bijbehorende accessoires. LED tuinverlichting kan daar ook een belangrijke bijdrage aan leveren. Zo kan je voor breedstralers met diverse kleuren verlichting kiezen. Hierdoor is het mogelijk, het kerstgevoel door te trekken naar je tuin. Heb je een bepaalde kerstaccessoire in je tuin, dan kan je daar de focus op leggen door daar een ledlamp op te richten. Een kersttuin is dan al snel gerealiseerd.

Ben je op zoek naar meer inspiratie over verlichting voor je tuin, maar ook voor binnen, zoals in je keuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan raden wij het je aan het blog van Letsleds in de gaten te houden. Daar vind je regelmatig nieuwe blogs met inspiratie en informatie.

Verlichting aan de schutting
Een schutting leent zich uitstekend voor het bevestigen van LED tuinverlichting. Door elk schuttingpaneel te voorzien van een LED lamp, die ook nog te dimmen is, creëer je een uniek schouwspel van licht. Verlichting in de tuin is niet alleen heel mooi om naar te kijken, het heeft ook een inbraakwerend effect. Inbrekers staan immers niet graag in de “spotlights”.

Accessoires
Bij tuinverlichting is het prettig, als je van binnenuit de lampen kunt bedienen. Door te kiezen voor een draadloze schakelaar is dit eenvoudig te realiseren. Als je geniet van een welverdiende vakantie, dan kan jij je huis op afstand verlichten, door gebruik te maken van een draadloze wifi inbouw muurdimmer. Je kan de verlichting dan via je telefoon bedienen. Zo wordt de indruk gewekt dat jij gewoon thuis bent. Een veilig idee. Zo wordt vakantie vieren écht zorgeloos genieten. Laat je overtuigen door de vele voordelen die LED tuinverlichting jou kan bieden. Door een LED besparingscalculator te gebruiken zie jij direct hoeveel voordeel LED verlichting jou oplevert.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button