JeugdUitgaan

Discozwemmen in Aquacentrum Den Helder

Den Helder – Griezelen in het zwembad Heerdiep tijdens de eerste editie van het discozwemmen. Na lange afwezigheid heeft Aquacentrum Den Helder (zwembad Heersdiep) weer een nieuwe editie van het discozwemmen georganiseerd. Het thema is Halloween.

Er is voor iedereen iets leuks. DJ Timo draait plaatjes, maar doet ook leuke spellejtes. Er is een horror-modeshow, een mummierace, doodshoofd sjoelen en een griezel glijbaan. Ouders zijn ook welkom. Er is ook een Mealdeal: eerst eten en dan zwemmen.

De disco begint op vrijdag 29 oktober om 19:00 en duurt tot 21:30. Bedoeld voor kinderen t/m 13 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Zonder diploma zijn zwemvleugels én begeleiding van een volwassene met zwemdiploma verplicht. Reserveren via: https://aquacentrumdenhelder.nl/.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button