112

Inbreker op heterdaad betrapt in Doorzwin

Getuigen gezocht, mogelijk een tweede dader

Advertentie:

Julianadorp – De politie heeft dinsdag 6 februari een 20-jarige man uit Den Helder op heterdaad aangehouden na een inbraak aan de Doorzwin in Julianadorp. De verdachte zit vast en zijn rol wordt verder onderzocht.

Rond 02.55 uur kreeg de politie melding van een heterdaad woninginbraak, waarbij buurtbewoners de inbreker zouden hebben gehoord. Nadat de politie ter plaatse kwam, konden zij na een korte achtervolging de man aanhouden. De bewoners waren tijdens de inbraak niet thuis.

Getuigenoproep
Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk sprake is van een tweede dader. De politie is op zoek naar deze persoon en komt graag in contact met getuigen of mensen die meer kunnen vertellen. WIe informatie heeft wordt verzocht zich spoedig te melden bij de politie. Neem contact op via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt van de Doorzwin zijn gemaakt tussen 02.15 uur en 03.00 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. Die kunnen worden geüpload via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2024026647.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button