Sport

Schaatsen ‘op het droge’ in Westerland

Westerland – Om het schaatsseizoen goed te beginnen organiseert Sport Nu Westerland een serie van zeven schaatsplank trainingen. Er is aandacht voor de techniek van de afzet, het soepel en sterk maken van de spieren en het opbouwen van een goede conditie.

Schaatsen draait om een goede houding en balans, dus om dit goed te trainen staan er grote spiegels opgesteld. Zo kunnen de deelnemers goed zien op welke punten ze nog beter kunnen worden. Schaatsplanken zijn er in vele soorten en maten. De eerste trainingen zijn op een smallere plank om met korte slagen te werken, vervolgens wordt de plank breder om langere slagen te oefenen.

Groepstrainingen zijn op woensdagen vanaf 10 november. Privé-training of met een eigen groep zijn op andere tijden mogelijk.

Meer informatie en het inschrijfformulier via de site van Sport Nu.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button