Jeugd

Coderdojo voor het eggie

Advertentie:

Anna Paulowna – De Coderdojo Kopgroep organiseert de eerste ‘Coderdojo-voor-het-eggie’. Hier kunnen de Ninja’s die normaal op zaterdag naar de Coderdojo komen de proberen om echte apparaten, als pompen, ventilatoren, kleppen en nog veel meer, laten draaien en werken met zelf- of eigengemaakte programma’s. Het belooft een waar spektakel te worden.

In samenwerking met Installatiebedrijf Olof Schuur wordt een programma neergezet waar de deelnemers van alles kunnen uitproberen. Natuurlijk is de toegang gratis en natuurlijk zijn vriendjes en vriendinnen ook welkom! Ook ouders, of opa’s en oma’s, mogen meekijken hoe jullie Ninja’s met de programma’s werken.

Naast het programmeren is het die middag ook mogelijk om met de 3D printers te gaan werken of met de Fable robotarmen of de programmeerbare trein van Intellino en meer. Ook JuniorIOT uit Alkmaar is vertegenwoordigd met een stand waar solderen en spelen met led’s en elektriciteit mogelijk is.

Aanmelden
Het spektakel vindt plaats op 29 december, van 13:00 tot 16:00 uur in de werkplaats, de kantoren én de kantine van Installatiebedrijf Olof Schuur, gevestigd op Kruiswijk 18 in Anna Paulowna. Gratis parkeren en entree, wel eerst even aanmelden via Eventbrite. Het gebouw staat 200 meter vanaf het NS-station. interesse gewekt, ga dan naar: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-voor-het-eggie-741949138847?aff=oddtdtcreator om aan te melden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button