Den Helder

Cartoonpuzzel vol Helderse gezichten binnenkort te koop

Den Helder – Tal van min of meer bekende Helderse gezichten zijn binnenkort terug te vinden op een unieke cartoonpuzzel. De puzzel bestaat uit duizend stukjes en is een idee van Ilse Kootkar, Martin Man maakte het ontwerp.

“Ze moeten nog worden geleverd, maar de verwachting is dat ze rond 5 november komen. Kort daarna kunnen ze dus naar de kopers”, vertelt Ilse. Wie een puzzel wenst kan straks terecht bij de Bruna in de Keizerstraat, bij Albert Heijn in de Schooten, bij Rik Niks op Willemsoord en bij de Repro op Noorderhaven. De kosten zijn 27,50 per stuk. “We zoeken nog naar een verkooppunt in Julianadorp en in Nieuw Den Helder, maar wie belangstelling heeft mag zich ook bij mij melden.”

In cartoonvorm zijn op de puzzel onder anderen fotograaf George Stoekenbroek, zangeres Sikina, Anita Ruder van de bibliotheek, de Knorhanen en ondergetekende terug te vinden. De oplage is beperkt (500 stuks), dus wie interesse heeft doet er verstandig aan zich snel te melden. Wie echt zeker wil zijn van een exemplaar, kan een mail sturen naar info@ilsekootkar.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Ah, voor het goede doel zeker? Welk goede doel gaat hiervan profiteren?

Back to top button
%d bloggers liken dit: