Cultuur/NatuurHollands KroonUitgaan

Fado in het Cultuurkerkje

Advertentie:

Oudesluis – Het Cultuurkerkje staat op 5 november wederom in Portugese sferen. Fado-duo FADOpelos 2, bestaande uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar), keert terug in het kerkje. Ze traden in september 2021 ook al op in Oudesluis.

Het duo is onder meer bekend vanwege hun deelname aan het SBS6-programma ‘We Want More’ in 2020. Het duo speelt het Portugese levenslied, de Fado. Zangeres Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen, raakte deze muziek haar diep. In 2017 kwam ze in contact met de in Portugal geboren Tiago en leidde de gezamenlijke liefde voor de fado tot een innige samenwerking.

Het concert vindt plaats in het Cultuurkerkje, Noorderweg 15, te Oudesluis op zaterdag 5 november 2022. Aanvang is 20:00, entree is €17,50. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur, of via de site van het Cultuurkerkje.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button