House of Dance twee keer eerste plaats

Afgelopen zomer haalden twee teams van House of Dance, 2Hard2Handle en 2Crew4You, tijdens het Wereldkampioenschap Hiphop in Engeland, een zesde en tiende plaats. Dat was voor Whitney Valk reden tot nadenken en bracht haar tot een idee om beide teams samen te voegen tot een team.

Een ander thema, een nieuwe muziekmix en nieuwe kleding: voor de helft wit en zwarte kostuums. Zo reisde het team af naar Uitgeest om aan hun eerste Hiphopwedstrijd van dit seizoen deel te nemen, die werd gehouden onder auspiciën van The United Dance Organisation (UDO). Het jongste team 2Steps1Way, met trainster Bo Herweijer, was al in alle vroegte naar Uitgeest gegaan om in hun categorie hun beste dansmoves aan de jury te showen, want ook het streven voor dit jongste team is natuurlijk om aan het WK deel te mogen nemen. En met succes, zij behaalden de eerste plaats in de categorie ‘onder veertien beginners’.

‘s Middags was de beurt aan het nieuw samengestelde team 2Crew4You. Nadat zij na het WK gepromoveerd waren naar de categorie ‘over achttien intermediate’, dansten zij daarin hun eerste wedstrijd. En hun samengebundelde krachten en energie wierp vruchten af. Ook voor dit team de eerste plaats.

Mobiele versie afsluiten