Uitgaan

Kerst Ontmoetingsdiners in Hollands Kroon

Advertentie:

Het eind van het jaar nadert snel en de koks staan in de startblokken om er een heel speciaal kerstdiner van te maken. De afgelopen maanden hebben de gasten mogen genieten van heerlijke herfstmenu’s en stamppotten. Elke maaltijd was weer een feestje, er werd gepraat en gegeten. Op 13 december is er in Meerbaak Middenmeer een kerstdiner en op 20 december in het Kompas in Wieringerwerf.

De diners zijn bedoeld voor mensen die bijna altijd alleen aan tafel zitten en voor mensen die om wat voor reden niet buiten de deur kunnen eten.

Opgeven kan vanaf 29 november, 9 uur, bij Trudy van Arkel 0227823136, Marjan Lettinga 0227581492 en bij Anneke Zuidhof 0227577223.
Vervoer nodig of heeft een dieet? Dit kan bij het opgeven ook door worden gegeven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button