Den Helder

Merel Winder wint brons in België

Advertentie:

Merel Winder uit Julianadorp, uitkomend voor turncentrum TopTurnen West, turnde tijdens de Michel Wanten Cup 2019 in België een fantastische wedstrijd. Verdiend behaalde zij hierdoor een bronzen medaille in het allround klassement.

Met stijl en souplesse turnde zij voor de jury haar wedstrijdoefeningen op sprong, brug, balk en vloer. Balk sprong er bovenuit, de jury beloonde haar prachtig uitgevoerde oefening met een tweede plaats en mocht hierdoor deelnemen aan de toestelfinale balk.

Merel turnde ook in een mixteam van TopTurnen Zuid en West, tezamen met Liz van Eijndhoven en Pien van Dael werden zij heel netjes eerste. Coaches Monique Zwarthoed (TopTurnen West) en Nico Zijp (Topturnen Zuid) waren trots op het eindresultaat.

Debuut
Isa Droomers (Purmerend) en Jelisha Dijkhuizen (Anna Paulowna) turnden hun eerste Internationale Turntoernooi in België. Zij eindigden heel mooi op een 9e en 17e plek, in een veld van 28 turnsters. Deze jonge talenten hebben weer een flinke stap gemaakt en zijn klaar voor de aankomende wedstrijden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button