112

Vrachtwagen knalt op stilstaande dieplader

Advertentie:

Een vrachtwagen knalde maandagmiddag net na 13.00 uur bovenop een dieplader. Dit gebeurde op de Lotweg bij Anna Paulowna. De bestuurder had de dieplader van ver al zien staan, maar door het modderige wegdek de remweg verkeerd ingeschat. Een aanrijding kon niet uitblijven. Er is een veertigtal slippende meters remweg te zien.

Het is een wonder dat de vrachtwagen rechtdoor heeft kunnen blijven rijden. Aan beide kanten van de weg ligt een sloot. De schade aan beide voertuigen lijkt mee te vallen en er is niemand gewond geraakt.

Op de landerijen aan de Lotweg is het bietencampagne. De loonwerker die de bietenoogst heeft aangenomen zal gesommeerd worden de weg schoon te maken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button