Den Helder

Wandeltocht om geld op te halen voor de buurvrouw

Kas van Rijkom uit Den Helder gaat 12 december naar Maastricht, om vervolgens op 13 december te starten met de wandeltocht naar het huis van zijn buurvrouw Jolanda Blokker-Terlouw. Dit gaat hij doen om geld op te halen voor haar medische behandeling in Rusland tegen MS.

Hij zal op de eerste dag  46 kilometer lopen in +/- 9,5 uur.  Landgoed Lemmenhof heeft hem een gratis overnachting aangeboden. Op 14 december gaat hij de wandeltocht vervolgen naar camping De Biezen. Deze dag zal hij 40 kilometer in 8,5 uur lopen. 15 december loopt hij verder naar minicamping Moleneind, deze afstand is 40,5 kilometer waar hij ongeveer 8,5 uur over zal doen. Op 16 december loopt hij verder naar Duynparc Soest. De afstand deze dag is fors, 48 kilometer. Hierover zal hij +/- 10 uur over.

17 december vervolgt hij de wandeltocht naar zijn collega’s op het politiebureau Amsterdam Boven IJ. Zij proberen een hotelovernachting te regelen bij het hotel tegenover het bureau, tevens willen ze zijn avondmaaltijd en ontbijt voor de volgende dag regelen. Deze dag zal Kas 44 kilometer in +/- 9 uren lopen. 18 december loopt hij verder naar de camping Het Woeligenest, dat gelegen is aan de Ursemmerweg 1 te Hensbroek. Hier heeft hij de keus om gratis in een trekkershutje te slapen of in een slaapkamer in de woning. Ook mag hij aanschuiven tijdens de avondmaaltijd. Deze dag zal hij 36 kilometer in +/- 8,5 uur lopen.

€35.000,-
Op 19 december komt Kas aan bij zijn buurvrouw na 40 kilometer gelopen te hebben in ongeveer 9 uur. Met deze wandeltocht hoopt hij €35.000,- bij elkaar te krijgen. Dit zodat zijn buurvrouw Jolanda geen dure leningen hoeft af te sluiten voor de medische behandeling in Rusland.

Kas is nog opzoek naar een aantal spullen die hij nodig zal hebben tijdens de wandeltocht. Bedrijven die hem hiermee willen helpen kunnen mailen naar: msstoptmijniet@hotmail.com.
– Een grote Hike tas (om alle onderstaande artikelen in te doen).
– Warme wandelkleding.
– Speciale wandelsokken (anti blaren).
– Trekkerstent (dit is de goedkoopste optie bij de campings die nog niet gereageerd hebben op zijn mail).
– Warme winterslaapzak.
– Goed geïsoleerde winter slaapmat.

Steunen? Bankrekening NL95 INGB 0007 4369 49 t.n.v. stichting ms stopt mij niet.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close