Den Helder

Ybeltje Berckmoes betrokken bij Ongehoord Nederland

Adverentie

Voormalig Tweede Kamerlid (VVD) Ybeltje Berckmoes-Duindam, woonachtig in Julianadorp, start samen met journalist Arnold Karskens een nieuwe omroep: “Ongehoord Nederland”. Ook schrijver Haye van der Heyden en collega-journalist Joost Niemöller zijn erbij betrokken en samen willen ze progamma’s maken “die een stem geven aan mensen die zich ongehoord voelen door de, volgens de initiatiefnemers, eenduidige NPO”. Dat melden het AD en Nu.nl.

Ongehoord Nederland wil televisie- en radioprogramma’s maken over onder meer de bezorgdheid om migratie en “de zin en onzin” van klimaatverandering. Ook de Zwarte Pietendiscussie en een kritisch geluid naar de Europese Unie zullen volgens de initiatiefnemers aan bod komen. De oprichters van Ongehoord Nederland zeggen de steun te hebben van de politieke partijen PVV en Forum Voor Democratie, aldus Nu.nl.

Berckmoes is geen onbekende in omroepland. Zo is ze op dit moment ook voorzitter van het Programmabeleidbepalend Orgaan (PBO) van LOS Den Helder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button