Noord-Holland

Tuincentra belonen recycling oude decemberspullen

Advertentie:

Noord-Holland – Van kerstboomlampjes tot een decoratief rendier met verlichting. Als ze worden afgedankt, is het voor de wet e-waste. Om deze “december e-waste” uit de vuilnisbak te houden, organiseert Wecycle samen met een groot aantal tuincentra een leuke inzamelactie met cadeautjes.

Bij inlevering van oude (kerst)lampen bij Boerenbond, Coppelmans, Groenrijk, Intratuin en Life & Garden ontvangen snelle inleveraars, zolang de voorraad strekt, een leuke mini zoekpuzzel. Er zijn vier verschillende zoekpuzzels. Bovendien maakt iedereen die een mini zoekpuzzel heeft ontvangen ook nog eens kans op een mooi kerstpakket door het recyclemysterie in de puzzel op te lossen. Maar wees er snel bij want op=op. Meer informatie op is te vinden op wecycle.nl.

Wecycle voert de ketenregie over de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, kortweg e-waste. Via het landelijk dekkend inzamelnetwerk van 13.000 punten kunnen consumenten en professionals e-waste gratis inleveren. Samen met onze inzamel-, sorteer- en recyclepartners draagt Wecycle dagelijks bij aan de circulaire economie. Dit doen ze voor ruim 2.000 producenten en importeurs van elektrische apparaten en energiezuinige lampen in opdracht van zes producentenorganisaties: Stichting Fiar, Stichting ICT Milieu, Stichting LightRec Nederland, Stichting Metalektro Recycling, Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen en Stichting Witgoed.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button