Den Helder

Verkoop duurzame rijwoningen in Julianadorp krijgt vervolg

Julianadorp – De verkoop van twintig rijwoningen start op Woonpark ‘t Laar in Julianadorp. Het gaat om het duurzame woonproduct “Fijn Wonen” van Van Wijnen.

De innovatieve productiewijze van Fijn Wonen resulteert in betaalbare woningen met een korte bouwtijd. Daarbij zijn de woningen comfortabel, gasloos, goed geïsoleerd, uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De woningen worden aangeboden met de optie ‘nul-op-de-meter’, in combinatie met extra zonnepanelen. Dit betekent dat de energiemeter bij een normaal verbruik aan het eind van het jaar op dezelfde stand staat als aan het begin.

De twintig nieuwe rijwoningen zijn onderdeel van het zogeheten Veld drie. De afgelopen jaren was er veel belangstelling voor de woningen in de jonge wijk Woonpark ‘t Laar in Julianadorp. “Je woont hier in een duurzaam huis in een bestaande parkachtige omgeving”, aldus verkoopmanager Kiki Ongering van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost over de belangrijkste succesfactoren.

Huis online samenstellen
Vanaf woensdag 25 november kunnen geïnteresseerden in een rijwoning zich online inschrijven voor een bouwnummer. Met behulp van een woningconfigurator is het mogelijk om zelf het huis samen te stellen. De inschrijving sluit op donderdag 3 december om 17.00 uur. Eind januari 2021 gaan nog eens acht levensloopbestendige woningen, achttien twee-onder-een-kapwoningen en vijf vrije kavels in de verkoop. Later in het jaar volgen dan de overige woningen van Veld drie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button