Den HelderHollands Kroon

Waardering voor de mantelzorger

Regio – Ieder jaar waarderen de gemeente Den Helder en Hollands Kroon mantelzorgers met een VVV cadeaubon. Iemand aanmelden voor deze waardering kan door de gegevens van de mantelzorger door te geven aan het Mantelzorgcentrum. Mantelzorgers kunnen zichzelf ook inschrijven via de website: www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden. Het Mantelzorgcentrum zorgt ervoor dat de cadeaubon bij de mantelzorger terecht komt.

Wegens corona stuurt het Mantelzorgcentrum de VVV cadeaukaarten alleen digitaal. Mantelzorgers ontvangen een uitleg waarbij het Mantelzorgcentrum stap voor stap uitlegt hoe zij de digitale cadeaukaart kunnen besteden. Als het niet lukt om de digitale cadeaukaart zelf te verzilveren, helpen de medewerkers van het Mantelzorgcentrum de mantelzorger hiermee.

Jonge mantelzorgers onder de 18 ontvangen twee bioscoopbonnen. Jonge mantelzorgers hoeven niet per se te zorgen voor hun zieke ouders, broer of zus, maar maken zich wel vaak zorgen. Alle jonge mantelzorgers die staat ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, ontvangen in december de bioscoopbonnen.

Spreekuren
In december houdt het Mantelzorgcentrum iedere dinsdagochtend en donderdagmiddag spreekuur. Op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens het spreekuur kunnen mantelzorgers vragen stellen over hun digitale VVV cadeaukaart. Zij kunnen daarvoor bellen naar 06 – 83 48 21 60

Het Mantelzorgcentrum is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op 0229 – 74 70 09. Mailen kan altijd via info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl vinden mantelzorgers meer informatie.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button