GR2022DH

Helder Lokaal zoekt kandidaat-raadsleden

Advertentie:

Den Helder – De nieuwe politieke partij Helder Lokaal zoekt kandidaat-raadsleden. Alle inwoners van Den Helder die zich betrokken voelen bij de lokale politiek zich willen inzetten voor een positiever Den Helder worden gevraagd te solliciteren.

Helder Lokaal is in oktober vorig jaar opgericht door Robert Klein, Astrid Bollebakker en Uwe Smit. Centraal staat het geluid van de inwoners, die de oprichters via het participatieplatform ‘Helders Geluid’ direct hoorbaar willen maken. Een positieve insteek is belangrijk volgens voorzitter Robert Klein: “Wij zijn geen partij die is opgericht uit rancune en boosheid, maar wij vinden oprecht dat de gemeente nog mooier kan.”

Helder Lokaal ontvangt van geïnteresseerden graag een cv, samen met een motivatiebrief met daarin een uitleg over de kandidaat en waarom hij of zij geschikt is om Helder Lokaal te vertegenwoordigen in de raadszaal van Den Helder. De voorzitter is beschikbaar voor het beantwoorden van vragen via voorzitter@helderlokaal.nl. Een Verklaring Omtrent Gedrag en een antecedentenonderzoek maken deel uit van de procedure.

Solliciteren kan via www.helderlokaal.nl/vacature

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button