112

Twee keer brand in dezelfde woning

Advertentie:

Den Helder – De brandweer moest donderdagochtend uitrukken voor een woningbrand aan de Steengracht in Den Helder. Na terugkeer op de kazerne volgde een tweede melding voor dezelfde woning.

Een buurman hoorde een knal in de woning, waarna deze de hulpdiensten belde. De brandweer was snel aanwezig en heeft de brand weten te blussen. Ook werd een brandend deel uit de woning gehaald en naar buiten gebracht. In de woning was tijdens het ontstaan van de brand niemand aanwezig.

Later werd de brandweer opnieuw opgeroepen. In het plafond en het kozijn was de brand opnieuw opgelaaid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. vast niet drugs gerelateerd dat pand, schietpartijen en dit soort ongein, je zou er maar in de buurt wonen, maar ja door de knuffelpolitiek veranderd er helemaal niets, je weet wat ze zeggen over zachte heelmeesters, nou dit land en deze stad wordt geregeerd door halfzachten …… blijf maar knuffelen, liefdoen en gedogen, komt het allemaal goed hoor……

Wellicht ook interessant

Back to top button