Ingezonden

Scheermesjes; welk mesje is het beste?

Advertentie:

Een beetje tijd voor jezelf op een drukke dag. Er gaat niets boven een schone scheerbeurt! Het is een kans om te ontspannen en je te concentreren op iets positiefs, al is het maar voor een paar minuten. En laten we niet het geweldige gevoel van voldoening vergeten dat het voltooien van een taak met zich meebrengt! Maar, met zoveel scheermesjes op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende soorten scheermesjes!

Mesjes met één rand

Scheermesjes met één rand zijn precies zoals ze klinken: scheermesjes met een scherpe rand. Deze mesjes worden vaak gebruikt in handmatige scheerapparaten en bieden een zeer glad scheerresultaat. Maar omdat ze maar één scherpe kant hebben, kunnen ze ook moeilijker te gebruiken zijn en kunnen ze sneetjes veroorzaken als je niet voorzichtig bent. Als je kiest voor een mesje met een rand, ga dan langzaam te werk en wees extra voorzichtig rond gevoelige plekken zoals je hals. En vergeet niet: bij het kiezen van een scheermesje is het belangrijk rekening te houden met je eigen behoeften en voorkeuren!

Messen met dubbele rand

Mesjes met een dubbele rand lijken op mesjes met een enkele rand, omdat ze een glad scheerresultaat opleveren. Maar zoals de naam al zegt, hebben deze scheermesjes twee scherpe kanten, waardoor ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn. Mesjes met dubbele rand zijn een goede optie voor zowel beginnende als ervaren scheerders. Gebruik wel een scheergel of crème om je huid te beschermen tegen irritatie. En wist je dat er ook mesjes met drie scheermesjes op de kop – zoals Boldking – bestaan? Zo heb je extra ruimte tussen de mesjes. Ideaal!

Cartridge scheermesjes

Cartridge mesjes zijn het populairste type scheermesjes op de markt. Deze mesjes zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een gladde, comfortabele scheerbeurt. De meeste scheermesjes worden geleverd met meerdere cartridges die naar behoefte kunnen worden verwisseld. Dit maakt ze een geweldige optie voor mensen die vaak reizen of die geen zin hebben in het gedoe van het slijpen van hun eigen mesjes. Plaats gewoon een nieuwe cartridge en je kunt aan de slag! Gebruik je het vooral voor gezichtshaar of voor lichaamshaar? Heb je een gevoelige huid? Hoe vaak wil je het mesje vervangen? Door deze vragen te beantwoorden kun je je opties beperken en het perfecte scheermesje voor jou vinden! Succes.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button