Sport

Bestuurswisselingen bij voetbalclub Kleine Sluis

Advertentie:

Anna Paulowna – Voetbalclub Kleine Sluis uit Hollands Kroon heeft vorige week afscheid genomen van drie bestuursleden, bij elkaar opgeteld zeven decennia actief waren.

Reclameborden
Piet Jan Muntjewerf was 31 jaar bestuurslid, en hield zich 46 jaar bezig met ledenbeheer. Nico van Twuyver stopte na 30 jaar als gemotiveerd en kundig bestuurslid. En Wiebe Boonstra was al vanaf de fusie in 2012 bestuurslid, en hield zich bezig met de verenigingsadministratie. Alle drie waren al een tijdje erelid van Kleine Sluis.

Muntjewerf is de drijvende kracht achter de vele reclameborden op het pittoreske complex. Hij was ook altijd betrokken bij het plaatsen en schoonhouden van deze borden. Tijdens de bijeenkomst werd hij geprezen als een clubman in hart en nieren die bijna dagelijks op het complex te vinden is.

Financieel
Van Twuyver, wordt opgevolgd door Mark Borst. Hij was eerst twintig jaar penningmeester bij BKC, dat met SVAP opging in Kleine Sluis. Door zijn grote financiële kennis is Kleine Sluis financieel zeer gezond. Boonstra was altijd meer een man die achter die schermen als coördinator hard en goed werk liet zien. Hij begon ooit als jeugdtrainer en onder hield goede contacten met de KNVB. Daarnaast was hij ook bezig met de planning. Bij Kleine Sluis wordt zeker verwacht dat het drietal zich nog vaak laat zien.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button