Den HelderVideo

Video: Zingende kinderen zorgen voor een zonnige Sinterklaasintocht

Advertentie:

Julianadorp – De zingende kinderen zorgden ervoor dat het zonnetje weer ging schijnen in Julianadorp. Sinterklaas kon daardoor droog met de motor aankomen op het Loopuytpark. Nadat de kinderen Sinterklaas welkom hadden geheten, gaven de kinderen van Dance Stars een optreden en konden kinderen naar de Pietendisco of over de stormbaan.

Zie ginds komt de stoomboot, Oh kom maar eens kijken en Daar wordt aan de deur geklopt, klonken over het Loopuytpark. De kinderen zongen zo hard als ze konden om Sinterklaas welkom te heten. Het zorgde er niet alleen voor dat Sinterklaas aankwam, maar de regen maakte ook plaats voor prachtige zonnestralen. Warm was het helaas nog niet; “Het was een beetje koud op de motor, ik was wel blij dat wij er waren”, aldus Sinterklaas. De kinderen in Julianadorp zijn volgens Sinterklaas ook dit jaar weer lief geweest. “Stoute kinderen bestaan niet, alleen ondeugende kinderen.”

Ieder jaar wordt de intocht georganiseerd door de Culturele Vereniging. Dit jaar moesten ze zich een beetje aanpassen aan het slechte weer, maar er stond wel een stormbaan om de kinderen te vermaken. Daarnaast konden de kinderen zoals ieder jaar dansen met de pieten in de kerk bij de Pietendisco.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button