Overige

Ontmoetingsdiners in januari

Advertentie:

De kerstdiners die op 13 en 20 december werden gehouden waren weer een groot succes; de koks hadden deze keer geen 3-, maar een 4-gangen diner op tafel gezet. Het was weer erg gezellig in de sfeervol versierde zalen.

In januari worden de diners op 10 januari in de Meerbaak in Middenmeer en op 17 januari in het Kompas in Wieringerwerf gehouden. De diners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten en ook voor mensen die om wat voor reden dan ook niet buiten de deur kunnen eten.

Aanmelden kan van 27 december tot 4 januari bij Trudy van Arkel, tel. 0227-823136 of bij Anneke Zuidhof, tel. 0227-577223. Dieet of vervoersproblemen? Geef het gelijk even door.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button