112

Getuigen gezocht na vernieling met vuurwerk

Den Helder – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van vernieling door vuurwerk. In de nacht van donderdag op vrijdag hoorden bewoners van het Koggeschip in Den Helder rond 04.55 uur een harde knal. Er bleek een raam van een woning te zijn vernield.

Het glas was gebroken en had een groot gat. De schade was veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Wie rond 04:55 uur iets verdachts heeft gezien in de omgeving van het Koggeschip wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook wie op andere wijze informatie heeft over deze vernieling mag contact opnemen. Dat kan via tel. 09008844. Informatie delen kan ook anoniem via Meld misdaad anoniem, via tel. 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button