Hollands KroonJeugd

Fortnite, Fifa en meer in de kerstvakantie

Hollands Kroon – Door de nieuwe coronamaatregelen is Nederland grotendeels op slot. Jongerenwerk LINK heeft in samenwerking met gemeente Hollands Kroon een leuk programma met (online-) activiteiten voor jongeren bedacht tijdens de kerstvakantie.

Op 28 december is er een online Fortnite toernooi. De host van ECV esports staat klaar om jou te helpen met tips en tricks. De top 3 wint leuke prijzen. Is Fortnite niets voor jou? Op andere dagen staan ook Among us, Rocket League en FIFA op de agenda. Alle toernooien worden gehost door esporters van ECV esports….. Wie weet wordt je talent gespot!

Na twee ontzettend gezellige edities barst op 29 december de strijd weer los tijdens een nieuwe online Family Pub Quiz Hollands Kroon. Deze pubquiz is voor het hele gezin. Er zijn weer leuke prijzen te winnen waaronder een heerlijke high tea thuisbezorgd voor het hele gezin. Houd je van raadsels oplossen? Doe dan mee met de online Escaperoom.

Fotocompetitie
We zijn tegenwoordig dagelijks bezig met fotografie. Denk aan Het Perfecte Plaatje, Snapchat en Instagram. Om iedereen die van fotografie houdt uit te dagen, start LINK in de kerstvakantie met een spannende Fotowedstrijd. Vier weken lang komen er allerlei foto-opdrachten. Deze worden vervolgens beoordeeld door een jury. Iedere week wordt een winnaar bekend gemaakt die een leuke prijs wint. De grote winnaar aan het einde van de vier weken wint een fotoworkshop met een fotograaf.

Voor meer informatie over de activiteiten en aanmelden, ga naar www.viralspot.nl. Heb je vragen over het programma? Neem dan contact op met Katy Taylor van LINK Jongerenwerk via katy@linkprojecten.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button