Hollands Kroon

Geldautomaat Hippolytushoef nog een tijdje buiten gebruik

Hippolytushoef – De geldautomaat op ’t Hoekje in Hippolytushoef blijft de gemoederen flink bezig houden. De ene na de andere loopt mopperend bij het apparaat vandaan. De automaat, die al meer dan een week niet werkt, zou woensdag 22 december worden gemaakt.

Na controle bleek dat er een kapot onderdeel moet worden vervangen, waar volgens het bedrijf heel moeilijk aan te komen is. De automaat is de enige in Hippolytushoef. De dichtstbijzijnde is te vinden in Den Oever, Wieringerwerf of Anna Paulowna.

“Wij doen echt ons uiterste best om de automaat zo spoedig mogelijk te repareren, maar het kan gebeuren dat er een moeilijk te krijgen onderdeel kapot is. Er komt ook heel wat bij kijken om een geldautomaat weer op te starten. Dit heeft alles te maken met veiligheid. Wij begrijpen heel goed dat het uitermate vervelend is dat mensen geen geld kunnen pinnen of storten”, aldus een medewerkster van de afdeling communicatie van Geldmaat.

De automaat word in de week van 27 tot 31 januari gemaakt en hopelijk blijft hij dan lange tijd storingvrij. De precieze dag mag in verband met veiligheidseisen niet worden vermeld.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Wat een enorm slap excuus…….

    We worden totaal voor de gek gehouden in dit land maar iedereen pikt het gewoon

Back to top button
%d bloggers liken dit: