112

Politie zoekt tips over steekpartij in Den Helder (update)

Advertentie:

Den Helder – Een man is zondag 17 december rond 15:45 uur met een mes aangevallen in de buurt van de Flevostraat, de Zuiderzeestraat en de Texelstroomlaan in Den Helder. De precieze locatie van het incident is onbekend. De politie is op zoek naar informatie, getuigen en mogelijk beeldmateriaal.

Het slachtoffer werd bij de aanval beroofd van zijn telefoon en raakte daarbij gewond. Hij wist na de aanval een huis te bereiken aan de Weteringstraat, waar hij contact opnam met de politie. Twee ambulances werden samen met het traumateam per helikopter opgeroepen, het slachtoffer is uiteindelijk zonder tussenkomst van de traumateam naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht. De man zou volgens buurtbewoners op straat zijn gestoken en daarna een woning zijn binnen gegaan.

De verdachte werd omschreven als een man met donkere huidskleur, kort zwart haar en donkere kleding. Mensen die zondagmiddag iets gezien hebben, meer weten van het voorval of camerabeelden afkomstig van bijvoorbeeld een Ring-deurbel hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Het gaat om zaaknummer 2023269183. Bellen kan met het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer: 0800-7000.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

7 reacties

  1. Het signalement van de dader is natuurlijk weer een hele grote verassing.

      1. Duidelijk maken dat ik jouw racistische woordspeling niet kan waarderen.

Wellicht ook interessant

Back to top button