Kop van Noord-Holland

Onderzoek naar waarde streekproducten

Adverentie

Beste bezoeker of bewoner van de Noordkop. Voor velen geeft deze tijd van het jaar een sterke motivatie om lekker te eten, om iets nieuws uit te proberen en/of om uren in de keuken te staan om een bijzonder gerecht klaar te maken. Misschien gebruikt u daarvoor wel streekproducten.

Dat zijn (traditioneel vervaardigde en gangbare) voedselproducten die sterk verbonden zijn aan de grond of locatie. Of omdat de herkomst van de grondstoffen en de be- en verwerking in de regio plaatsvindt. Het Waddengebied heeft veel van zulke producten.

NHL Stenden Hogeschool wil graag te weten willen komen welke waarde de inwoners van de Noordkop hechten aan (het nuttigen en/of kopen van) streekproducten tijdens een bezoek aan de Wadden en de gastronomie aldaar. Help mee door de vragenlijst in te vullen via de link -> https://nhlstenden.survalyzer.eu/Wadgastronomie. Met het invullen maakt u bovendien kans op een prijs.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button