LOS Den Helder

Chris te laat thuis voor nr.1 positie in LOS Kerst top 100

Advertentie:

Den Helder – Voor de achtste keer zendt LOS radio maandag de LOS Kerst top 100 uit. Tussen 09.00 en 17.00 uur komen honderd kerstnummers voorbij, gekozen door luisteraars en medewerkers. Zij bepaalden door het invullen van hun eigen persoonlijke top 10 welke nummers in de lijst kwamen. Chris Rea staat dit jaar niet meer op nummer 1, zoveel mag alvast worden verklapt. En Mariah haalde met haar “All I want for Christmas is you” niet eens de top 10.

De lijst kent vijftien nieuwe nummers, kerstliedjes dus die vorig jaar niet in de top 100 stonden. De jaren tachtig zijn met 29 platen de hofleverancier voor de lijst, waarin het oudste nummer uit 1941 stamt. In totaal veertien nummers zijn Nederlandstalig en de hoogste nieuwkomer is een Nederlandstalige kerstsong uit 2022.

Luisteren naar de Kerst top 100 kan via 105.6Mhz (FM), DAB+, digitaal via de verschillende aanbieders van radio, tv en internet en ook via de gratis Regio Noordkop App en via deze website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button